Ankara İş Güvenliği Kursu

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNDE DEĞİŞMEYEN ADRESİNİZ: YENİ UZMAN AKADEMİ

İş Sağlığı ve Güvenliğinin Niçin Önemlidir?

Dünyada ve ülkemizdeki sanayileşmeye bağlı olarak iş yerlerinde görülen iş kazası ve meslek hastalığı oranlarında artış görülmektedir. Bu nedenle çalışanların daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak, beden ve ruh sağlıklarını korumak için iş sağlığı ve güvenliği önlemlerinin alınması gerekmektedir. Bu anlayış içerisinde disiplinler arası etkileşimi ve iş birliğini gerekli kılan, tıp, hukuk, fizik, psikoloji gibi pozitif ve sosyal bilimlerin katkılarıyla gelişen iş sağlığı ve güvenliği alanı ortaya çıkmıştır. Teknik açıdan bakıldığında işin yapılması esnasında çalışanların karşılaştıkları tehlikelerin ortadan kaldırılması veya azaltılması odak noktayı oluştururken sağlık bilimleri açısından ise meslek hastalıkları ve iş kazalarından kaynaklanan yaralanmalardan korunma ve tedavi boyutu ön plana çıkmaktadır.

İş sağlığı ve güvenliğinin başlıca amaçları şunlardır:

– İş yerlerindeki riskleri tamamen ortadan kaldırmak ya da zararları en aza indirmek,

– Çalışanların sağlığını fiziksel, ruhsal ve tıbbi açıdan korumak ve geliştirmek,

– Çalışanları çalışma koşullarının olumsuz etkilerinden korumak,

– Ortaya çıkan sağlık zararlarını, meslek hastalıklarını tespit etmek ve tedavilerini sağlamak,

– Uğradıkları iş kazası veya meslek hastalığı sonucu zarar gören çalışanların uygun işlerde çalışmalarına olanak sağlamak,

– Meydana gelen zararların derecelerini objektif, bilimsel ve etik yollarla tespit etmek ve değerlendirmek,

– Maddi ve manevi zararları ortadan kaldırmaktır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı:  

6331 Sayılı Kanuna göre, usul ve esasları yönetmelikle belirlenen, iş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yetkilendirilmiş, iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip,  teknik elemandır.

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı, işyerlerindeki sağlık ve güvenlik konularına yönelik gözlemler ve kontroller yaparlar. Olumlu ve olumsuzlukları belirleyerek olumsuz durumlar ile mücadele etme yol ve yöntemlerini ortaya koyan, bu yöntemlere yönelik ilgili kişileri eğiten; olumlu durumların ise korunmasına ve geliştirilmesine hukuksal ve bilimsel katkılar sağlayan meslek insanıdır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nasıl Olunur?

İş sağlığı ve güvenliği çalışmaları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kontrolleri ile gerçekleştirilmekle beraber; iş sağlığı güvenliği uzmanı olmak isteyenler için gerekli şartları da yine aynı bakanlık belirler.  İlgili bakanlığın belirlemiş olduğu şartlar ise;

  1. Uygun Bölümlerden Mezun Olmak
  2. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi Almak
  3. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Sınavında Başarılı Olmak
  4. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Sertifikasına Sahip Olmak

 Hangi Bölümlerden Mezun Olanlar İSG Uzmanı Olabilir?

Mühendislik, mimarlık, teknik eğitim fakülteleri, fen ya da fen-edebiyat fakültelerinin fizik, kimya ve biyoloji lisans mezunları ile meslek yüksek okullarının iş sağlığı ve güvenliği programlarından mezun olanlar, bakanlığın belirlemiş olduğu diğer şartları da yerine getirdikten sonra İSG Uzmanı olabilirler.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

İş sağlığı ve güvenliği eğitimleri ilgili bakanlığın yetkilendirmesi kurs veren kurumlarca düzenlenir. Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademi de Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir eğitim kurumu olmakla beraber, eğitim sektöründe 7 yılı aşkın bir tecrübeye sahiptir.

Öncelikle İSG uzmanlarının;

 Çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde (A) sınıfı, Tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde en az (B) sınıfı, Az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde ise en az (C), sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olmaları şartı aranır. 

Tehlike sınıflarına göre eğitimler de (A), (B), (C) olmak üzere üç grup olarak kategorize edilmiştir.   

Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademi (A), (B), (C) sınıfları iş sağlığı ve güvenliği eğitim kursları düzenlemektedir.

İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimlerinde Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi Hangi Evrakları İstemektedir?

İş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı eğitimleri için Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi bakanlığa sunulmak üzere katılımcılarından;

1 – Kurs Başvuru Dilekçesi:

Katılımcıların eğitim kurumumuzdan hangi eğitimi almak istediklerini belirtir şekilde hazırlanmış, vatandaşlık numarası, isim soy isimin de belirgin şekilde yazıldığı ıslak imzalı dilekçe istemektedir. Eğitim almak amacı ile kursumuza başvuru yaptığınız da kurumumuzdan dilekçenin matbu halini de isteyebilirsiniz. 

2- Diploma:

Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi olarak yukarıda belirtilen bölüm ve programlara ait diplomalar ile kurumumuza başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca katılımcılarımız diploma yerine üniversiteden almış oldukları geçici mezuniyet belgesi veya e- devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi de ibraz edebilirler.

3- Nüfus Cüzdanı:

KatılımcılarımızınAnkara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi’ye ibraz etmeleri gereken son evrak da nüfus cüzdanıdır. Katılımcıların nüfus cüzdanlarında (kimlik)  ve diplomalardaki ad, soyadı bilgilerinin aynı olması gerekmektedir. Evlilik vs. durumları nedeni ile kimlik bilgilerinde değişiklik olması üzerine, nüfus kayıt örneği de ibraz etmelidirler.

Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi’de Eğitim Süreci Nasıl İşlemektedir?

Eğitim kurumumuzda İSG Eğitimlerinin toplam süresi 220 saattir. Eğitimler 90 saat uzaktan eğitim 90 saat teorik eğitim, 40 saat de pratik eğitim olarak verilir.

Uzaktan Eğitim:

Kurumumuzda eğitimlerin ilk kısmı uzaktan eğitim modelinde asenkron olarak verilir.Asenkron yani eşzamanlı olmayan eğitimlerde bilgiler Yeni Uzman Akademi’nin eğitim departmanı tarafından önceden üretilerek Yeniuzman.isguzem.online sistemine depolanır. Daha sonra öğrenciler dilediği zaman ve dilediği kadar çok tekrarla dersleri takip edebildikleri bir uzaktan öğretim sistemine dâhil olur. Eğitim süresi 90 saat olmakla beraber kayıtlı derslerden katılımcılarımız sınav dönemine kadar faydalanabilir.

Örgün ( Yüz yüze) Eğitim: 

Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi eğiticileri tarafından eğitim kurumunun dersliklerinde yüz yüze yapılan derslerdir. Eğitim süresi 90 saattir. Gün içerisinde maksimum 6 saat olarak yapılır.

Pratik ( Staj ) Eğitimi:

Katılımcıların uzaktan ve örgün eğitimlerini başarı ile sona erdirmelerinin ardından Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi’nin eğitim departmanınca uygun görülen işyerlerinde 40 saat olarak 5 işgünü içerisinde, İSG Uzmanlarının gözetiminde yapılır.

Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi’de Pandemi Dönemi

Eğitim kurumumuz pandemi kurallarına uygun bir şekilde eğitimlerine devam etmektedir. Eğitimlerini kurallara uygun hale getirebilmek amacıyla örgün eğitimleri senkron  ( eş zamanlı ) olarak internet üzerinden devam ettirmektedir. Asenkron eğitimler daha öncesinde de internet üzerinden yapıldığından dolayı aynen devam ettirilmektedir. Staj eğitimleri ise yine pandemi kurallarına uygun şekilde küçük gruplar halinde yapılmaktadır.

  İSG Uzmanlığı Eğitimlerinde (A), (B), (C) Sınıfı Eğitimleri   

İş sağlığı ve güvenliği bir meslek olmasının yanında aynı zamanda bir kariyerdir. Eğitim kurumunuz Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi İSG kariyer planlamanızda tüm sınıflara yönelik eğitimleri ile yanınızda olmaya devam etmektedir.

İSG Uzmanlığı Eğitimleri ve Kariyeri; Az tehlikeli işyerlerinde görev yapan (C) sınıfı ile başlar. (C)  Sınıfı İSG Uzmanı olabilmek için de yukarıda bahsetmiş olduğumuz eğitim programı takip edilir.

(B)  Sınıfına yükselebilmek için ise (C) Sınıfı İSG Uzmanı olarak üç (3) yıl tam zamanlı olarak çalışmış olanlar ve bu çalışmasını İSG – Kâtip uygulaması üzerinden belgeleyenler (B)  sınıfı eğitimi alabilirler. 

(A)  Sınıfına yükselebilmek için ise (B) Sınıfı İSG Uzmanı olarak dört (4) yıl tam zamanlı olarak çalışmış olanlar ve bu çalışmasını İSG –Kâtip uygulaması üzerinden belgeleyenler (A)  sınıfı eğitimi alabilirler. 

İş Sağlığı Ve Güvenliği Sınavları

İş sağlığı ve güvenliği sınavları ÖSYM tarafından bir takvim yılı içerisinde iki defa yapılır. İSG Uzmanı adaylarının bu sınavlara girerek70 puan almaları gerekir. Sınavda başarılı olamayanlar sonraki İSG sınavlarına tekrar kurs almadan ÖSYM işlemlerini gerçekleştirerek girebilirler.

İSG Uzmanlığı Sertifikası

İSG Uzmanı olarak görev yapacakların İSG Kâtip uygulamasını kullanabiliyor olması gerekmektedir. İSG Uzmanları, sınavda başarılı olmalarının ardından, sertifika harcını yatırarak, e- sertifikalarını alırlar ve İSG Kâtip uygulaması üzerinden işlem yapabilirler. Bakanlık tarafından matbu sertifikanın gelmesini beklemeye gerek yoktur.

Sonuç: İSG Uzmanlığı uygulamaları ve eğitimleri (A), (B), (C) sınıfı olarak kategorize edilmiştir. Ve bu kategorize İSG kariyerinin basamakları durumundadır. Bizler, Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi olarak İSG eğitimlerinde Ankara’un seçkin markası olduğumuz gibi online eğitimler ile tüm Türkiye’nin markası olma yolunda ilerliyoruz.

 Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademinin, İş Sağlığı Ve Güvenliği Uzmanlığı eğitimleri yalnızca bir İSG Uzmanı olarak çalışabilmek için sınavlardan geçebilmeyi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda risk değerlendirmesi gibi planlamaları hazırlamak için gereken tüm becerileri de sağlar. Böylelikle önlemlerin planlanması ve uygulanmasının zamanında yerine getirilmesinde de yardımcı olur. Ayrıca web tabanlı eğitim ile sunulur.

Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademi’nin  https://www.facebook.com/taner.basol.311  facebook ve https://instagram.com/yeni_uzmanakademi?igshid=j2kucvlxiut   instagram sosyal medya hesaplarını takip ederek İSG Alanındaki gelişmelerden haberdar olabileceğiniz gibi İSG alanında iş ilanlarını da takip edebilirsiniz.

Ayrıca eğitim merkezimizin   https://yeniuzmanakademi.com/is-guvenligi-ders-notlari internet adresi üzerinden İSG, DSP ve İYH ders notlarını ücretsiz indirebileceğiniz gibi

https://yeniuzmanakademi.com/is-sagligi-ve-guvenligi-mevzuatlari sayfamızdan da İSG alanındaki mevzuatlara da ulaşabilirsiniz.

  Eğitimlerle alakalı geniş daha geniş bilgi almak isterseniz, eğitim kurumumuzu arayabilir veya mesaj bırakarak eğitim departmanının size dönüş yapmasını sağlayabilirsiniz.

Ankara İş Güvenliği Kursu

İş Güvenliği Nedir?

Ankara İş Güvenliği Kursu olan Yeni Uzman Akademi olarak uzman eğitimciler, geniş döküman arşivi, güler yüzlü eğitim danışmanlarımız ile iş güvenliği kursu, işyeri hekimliği kursu, işyeri hemşireliği kursu eğitimlerini vermekteyiz.

İş yerlerinde işin yürütülmesi sırasında çeşitli sebeplerden kaynaklanan sağlığa zarar verebilecek şartlardan korunmak amacıyla yapılan sistemli ve bilimsel çalışmalara İş

Sağlığı Ve Güvenliği denilmektedir. Evrensel anlamda İş Sağlığı ve Güvenliği; henüz bir tehlike veya bir arıza oluşmamışken bile ortaya çıkabilecek tehlikeler ve riskler öngörülerek,

kabul edilebilir olup olmadığına karar verme çalışmalarını da beraberinde getirmektedir.

Ankara İş Güvenliği Kursu

6331 Sayılı İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu eski geleneksel yaklaşımların yerini

çağdaş yaklaşımlara bırakmıştır. Geleneksel (reaktif) yaklaşımda, kazaların ve sistem bozukluklarının incelenmesi esastır. Olay sonrası inceleme ve işin yeniden düzenlenmesini hedef alır. Çağdaş güvenlik yaklaşımı (proaktif yaklaşım) ise, sistem bozukluğundan çok, güvenlik yönetim sisteminin incelenmesine, risk değerlendirme ve güvenlik kültürüne odaklanır. Olayın gerçekleşmesinden önceye bakılarak; çalışanların, üretim ve işletmenin güvenliğini dikkate alır.

İş Güvenliği ile Ne Amaçlanmaktadır?

İş Güvenliğinde öncelik;  işçinin, işletmenin ve üretimin güvenliğini sağlamaktır. İş kazaları veya meslek hastalıklarına sebep olama riski olan tehlikeleri ortadan kaldırarak ya da en aza indirerek, iş ile işçi arasında uyumu sağlamak ve işçinin güvenliğini sağlamaktır. İşçileri koruyarak üretimi aksatmadan, verimliliğin artmasını ve dolayısıyla üretimin güvenliğini sağlamaktır. İşçileri ve üretime yönelik güvenlik önlemlerini alarak maddi ve manevi kayıpları en aza indirerek işletmelerin güvenliğini sağlamayı amaçlar.

İş Sağlığı Ve Güvenliği Neden Önemlidir?

Önceleri üretimin bir unsuru olan insanın çalışma hayatında karşılaştığı sağlık ve güvenlik sorunları pek önemsenmezken, bu sorunların beraberinde getirdiği iş akışında aksamalar, verimliliğin düşmesi ve dolayısıyla ekonomide meydana gelen kayıplar, İSG’ nin öneminin işveren, işçi ve devlet gibi taraflar açısından algılanmasına vesile olmuştur. Bu önemin taraflarca algılanması ise tarafları gerekli tedbirleri almaya yöneltmiştir.

Teknik Eleman Olarak İSG Uzmanı

Usul ve esasları yönetmelikle belirlenen, iş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş, iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip, teknik elemanlara verilen isimdir.

İşyeri sahibi, güvenlikle ilgili destekten kaynaklanan iş sağlığı ve güvenliği önlemlerinin şirkette uygulanmasından her zaman sorumludur.
İş sağlığı ve güvenliği uzmanı ile doğrudan işbirliği ve yakın koordinasyon, girişimcinin kanunun getirdiği yükümlülükleri yerine getirmesine ve şirket içindeki süreçleri güvenli ve sorunsuz hale getirmesine yardımcı olur.

İş Sağlığı Ve Güvenliği Uzmanının Görevleri Nelerdir?

a.Rehberlik;

1) iş yerinde yapılan çalışmalar ile ilgili işverene önerilerde bulunur.

2) İş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili alınması gereken tedbirleri işverene yazılı olarak bildirir.

3) İşyerinde meydana gelen iş kazası ve meslek hastalıklarının nedenlerinin araştırılması ve tekrarlanmaması için alınacak önlemler konusunda çalışmalar yaparak işverene önerilerde bulunur.

4) İşyerinde meydana gelen ancak ölüm ya da yaralanmaya neden olmayan, ancak çalışana, ekipmana veya işyerine zarar verme potansiyeli olan olayların nedenlerinin araştırılması konusunda çalışma yapar ve işverene önerilerde bulunmak.

 b.Risk değerlendirmesi;

  1. İş sağlığı ve güvenliği yönünden risk değerlendirmesi yapılmasıyla ilgili çalışmalara ve uygulanmasına katılır. 

c) Çalışma ortamı gözetimi;

  1. Çalışma ortamının gözetimini yaparak, işyerinde iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı gereği yapılması gereken periyodik bakım, kontrol ve ölçümleri planlar ve uygulamaları kontrol eder.
  2. İşyerinde kaza, yangın veya patlamaların önlenmesi için yapılan çalışmalara katılır. Bu konuyla ilgili periyodik eğitimlerin ve tatbikatların yapılmasını ve acil durum planı doğrultusunda hareket edilmesini izler.

ç.Eğitim, bilgilendirme ve kayıt;

1) Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin ilgili mevzuata uygun olarak planlanması konusunda çalışma yaparak işverenin onayına sunar ve uygulamalarını yapar veya kontrol eder.

2) Çalışma ortamıyla ilgili iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları ve çalışma ortamı gözetim sonuçlarının kaydedildiği yıllık değerlendirme raporunu işyeri hekimi ile işbirliği halinde uygun olarak hazırlar.

3) Çalışanlara yönelik bilgilendirme faaliyetlerini düzenler.  

4) Gerekli yerlerde kullanılmak amacıyla iş sağlığı ve güvenliği talimatları ile çalışma izin prosedürlerini hazırlar, işverenin onayına sunar ve uygulamasını kontrol eder.

5) Bakanlıkça belirlenecek iş sağlığı ve güvenliğini ilgilendiren konularla ilgili bilgileri, İSG Kâtip’e işler.

d.İlgili birimlerle işbirliği;

1) İşyeri hekimiyle birlikte iş kazaları ve meslek hastalıklarıyla ilgili değerlendirme yapar.  

2) Bir sonraki yılda gerçekleştirilecek iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili faaliyetlerin yer aldığı yıllık çalışma planını işyeri hekimiyle birlikte hazırlar.

3) Bulunması halinde üyesi olduğu iş sağlığı ve güvenliği kuruluyla işbirliği içinde çalışır,

4) Çalışan temsilcisi ve destek elemanlarının çalışmalarına destek sağlar ve bu kişilerle işbirliği yapar.

İş Sağlığı Ve Güvenliği Uzmanı Nasıl Olunur?

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olabilmek için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip olmak gerekmektedir. Bu sertifikayı alabilmek için de yine aynı bakanlık tarafından belli koşullar öne sürülmüş durumdadır. Bu koşullar;

Uygun Bölüm Ve Programlardan Mezun Olmak:  

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olacak adayların;

Mimarlık Fakültesi Bölümlerinden

Mühendislik Fakültesi Bölümlerinden

Teknik Eğitim Fakültesi Bölümlerinden

Fen Fakültelerinin, Fizik –Kimya – Biyoloji Bölümlerinden

Meslek Yüksek Okullarının İş Sağlığı Ve Güvenliği Programlarından mezun olmak gerekmektedir.

İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Almak:

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olmak isteyen adayların, bakanlıkça eğitim açması için gerekli izinleri verdiği eğitim kurumlarından eğitim alması gerekmektedir.

Ankara iş güvenliği kursu olan Yeni Uzman Akademi gerekli izin belgeleri ile faaliyet gösteren bir eğitim kurumudur.

Eğitimler Hakkında Genel Bilgiler:

Eğitimler 220 ders saatinden oluşmakla beraber üç bölüm halinde işlenir.

Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademi’de bakanlığın programları doğrultusunda, 

90 saat uzaktan eğitim

90 saat örgün eğitim

40 saat staj eğitimi şeklinde işlenir.

Uzaktan eğitim:

Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademi’nin her kursiyeri için özel düzenlediği ID ve şifre ile Yeniuzman.isguzem.online sayfası üzerinden asenkron olarak yapılır. Katılımcılarımız dersleri uzaktan eğitim programı süreci içinde kendileri için uygun saatlerde giriş yaparak takip edebilirler.

Örgün eğitim:

Katılımcıların Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademi’nin dersliklerinde her biri branşında söz sahibi eğiticilerin rehberliğinde yüz yüze yapılan derslerdir. Bu derslerin toplam süresi 90 saattir.

Pandemi döneminde örgün eğitimler:

Örgün eğitimler pandemi döneminde bakanlığın da gerekli izinleri vermesinin ardından Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademi tarafından online sistem üzerinden yine kadrosundaki eğiticilerin rehberliğinde yapılmaktadır.

Staj eğitimi:

Ankara iş güvenliği kursu olarak eğitim faaliyetlerine devam eden Yeni Uzman Akademi’de, staj eğitimlerini kadrosunda bulundurduğu iş güvenliği uzmanlarının gözetiminde pandemi tedbirlerine uygun şekilde en fazla 5 kişiden oluşan gruplar şeklinde kursiyerlerin eğitimlerine uygun işyerlerinde yapılır.    

İSG Sınavlarında Başarılı Olmak:

İş sağlığı ve güvenliği uzman adayları Bakanlığın yetkilendirmesi ile ÖSYM tarafından yapılan İSG Sınavlarına girerek yeterli puanı almalıdır. Yeterli puanı alamayan adaylar sonraki sınavlara yeniden kurs almaya gerek olmadan tekrar girebilirler.

Sınavda başarılı olan adaylar gerekli işlemleri gerçekleştirdikten sonra İSG Uzmanı olarak görev alabilirler.  

Yeni Uzman Akademinin Farkı Kalitesidir

Ankara iş sağlığı ve güvenliği kursu olarak hizmet veren Yeni Uzman Akademi bakanlık tarafından yetkilendirilmiş bir eğitim merkezidir. Yeni Uzman Akademi Ankara iş güvenliği kursu A, B ve C sınıfı eğitimler düzenlemektedir.

Pandemi döneminde eğitimlerini online sisteme taşımakla eğitimlerini Ankara sınırlarının dışına taşıyarak yeni eğitim alanı olarak tüm Türkiye’yi belirlemiştir.  Böylelikle iş sağlığı ve güvenliği alanında eğitim almak isteyen tüm adaylara ev ortamının sıcaklığında eğitim alma şansı tanımıştır.

Eğitimini kursumuzdan alan her kursiyerimizi sınav öncesi soru çözüm ve ders tekrarı eğitimlerine ücretsiz alıyoruz.

Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademi 2021 yılı Mayıs ayındaki İSG sınavına girmek için kurs almış bütün katılımcılarına ücretsiz olarak ISO 45001 eğitimleri ile sertifika vermiştir.

Eğitimlerimizi eğitimci kadromuzun hazırladığı ve sadece Yeni Uzman Akademi kursiyerlerine özel İSG sınavına hazırlık ders kitabımızın yanında dijital materyaller kullanarak yapmaktayız. Herkesin istifadesine sunduğumuz dijital ders notlarımızı Ankara iş güvenliği kursu Yeni Uzman Akademi’nin internet sayfasından ücretsiz indirebileceğiniz gibi tüm İSG mevzuatlarını da yine sayfamızdan indirebilirsiniz.

Yeni Uzman Akademi Her Yerde

Eğitim kurumumuz online eğitimler ile Türkiye’nin her yerindeki katılımcılarına zahmetsiz eğitimin kapılarını açarken, sosyal medya aracılığı ile de İSG dünyasının nabzını tutuyor. İSG alanındaki tüm katılımcılarımız ve meslektaşlarımız

https://www.facebook.com/taner.basol.311 ve https://instagram.com/yeni_uzmanakademi?igshid=j2kucvlxiut sosyal medya hesaplarımızı takip ederek İSG hakkındaki gelişmelerden haberdar olabileceği gibi İSG alanındaki iş ve personel ilanlarını da takip edebilirler.

Eğitim ciddi bir iştir. Yeni Uzman Akademi olarak bizler yaptığımız işin ciddiyetinin farkındayız.

Hemen Arayın